середа, 16 жовтня 2024 р.

Акція «Сильні люди»

 Учні Бердянської загальноосвітньої школи №7 долучилися до обласної благодійної акції «Сильні люди» у номінації «ІТ-листівка». Організатором заходу став Комунальний заклад «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані».

Мета акції – не лише привітати захисників та захисниць України, а й сформувати патріотичну свідомість у молоді та виховати національний світогляд через творчість.

Вісім талановитих учнів Бердянської школи №7 продемонстрували свої вміння у створенні оригінальних листівок, графічних композицій, постерів та GIF-анімацій. За допомогою сучасних комп’ютерних технологій юні творці створили справжні віртуальні шедеври, покликані підтримати наших захисників. Усі роботи було розміщено на сторінці Організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «Грані» (https://www.facebook. com/ groups / 340021156566662/) під хештегом #сильнілюди24. 

Усі учасники акції від Бердянської школи №7 були нагороджені електронними дипломами Комунального закладу «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані». Вчитель інформатики, який підготував талановитих учнів, також отримав електронну подяку.

Акція «Сильні люди» доводить, що навіть у складні часи українська молодь залишається небайдужою до подій в країні та готова підтримати наших захисників. За допомогою творчості молоді люди висловлюють свою вдячність та повагу до героїв, які захищають нашу свободу.

«Створити листівку для захисника – це не просто завдання, а можливість висловити свої почуття і сказати «дякую» тим, хто боронить нашу країну».

Акція «Сильні люди» став яскравим прикладом того, як творчість може об’єднати людей та надихнути на добрі справи. Бердянські школярі довели, що навіть у віртуальному просторі можна створити щось дійсно важливе та зворушливе.




Немає коментарів:

Дописати коментар