суботу, 27 листопада 2021 р.

Підсумки ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «#StopFake»

 З 22 жовтня по 25 листопада 2021 року 42 учня І-ІІІ курсу ДНЗ "Бердянський ЦПТО" прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі «#StopFake» від освітнього проекту "На Урок"

Новий конкурс «#StopFake» — цікавий інтерактив для здобувачів освіти, які прагнуть вдосконалити навички медіаграмотності та критичного мислення.

Цей конкурс допоміг навчитися розрізняти фейки та інші підступні види інформаційних повідомлень в інтернеті, а також — дізнатися захопливі факти про інформаційне суспільство та передумови його появи. 

Кожен мав можливість  перевірити свої знання й дізнатися багато нового. 

11 переможців були нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступенів: 
Краутер Олена, Мукін Максим, Білаш Олеся, Потанін Олег
Дипломом IІ ступеня
Вязмітінова Єлизавета, Скляр Юлія, Журавель Ольга, Кучер Сергій, Корінний Микита, Дунданов Руслан, Зажарнов Олег - Дипломом III ступеня
Вітаємо переможців! 

1 коментар:

  1. Я надзвичайно задоволений послугою кредитування містера Педро, і ваші пропозиції допомогли мені отримати дуже хорошу позику на житло. Я буду радий порекомендувати ваші послуги своїм друзям, які шукають позику.” не йдіть нікуди більше, якщо шукаєте позику. містер Педро найкращий. дуже рекомендую його послуги. Найкраще, з чим я коли-небудь мав задоволення працювати, це його кредит із низькою ставкою. ” це зв’язок з містером Педро на всяк випадок, якщо хтось тут шукає позику. WhatsApp: +18632310632. & електронна адреса: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити