понеділок, 11 листопада 2019 р.

Участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності “Бобер”

"Бобер" — Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності учнів, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, активізації творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм і підручників з інформатики. Конкурс проводиться щорічно спільно з Міжнародною Спільнотою

“Бобер” (“InternationalBeaverCommunity”). 

Цьогоріч здобувачі освіти ДНЗ "Бердянський ЦПТО" вперше долучилися до проведення конкурсу.
11 листопада 6 учнів центру стали учасниками конкурсу, отримавши задоволення від розв’язування цікавих логічних завдань та захоплюючих задач.
Під час конкурсу панувала  доброзичлива атмосфера. Результати стануть відомі пізніше. Сподіваємось, що учасники добре справились із завданнями.
Після конкурсу учні, спілкуючись між собою, обговорювали графічні головоломки, логічні, ігрові задачі та свої відповіді. Завдання були непростими, але, маю надію, що учасники конкурсу з ними впоралися. Бажаю усім учасникам перемоги і отримати сертифікат з відмінним результатом.

Немає коментарів:

Дописати коментар