пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Про сервіс LearningApps

Сервіс LearningApps є додатком Web 2.0 для підтримки освітніх процесів у навчальних закладах різних типівЦе конструктор для розробки інтерактивних завдань за різними предметними дисциплінами для застосування на уроках і в позакласній роботі

Основна ідея інтерактивних завдань полягає в тому, що учні можуть перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі, що сприяє формуванню пізнавального інтересу учнів.
Існуючі модулі LearningApps можуть бути безпосередньо включені у зміст навчання, а також їх можна змінювати або створювати в оперативному режимі.
На сервісі є галерея загальнодоступних інтерактивних завдань, яка щодня поповнюється новими матеріалами, які створені викладачами різних країн.
Сервіс LearningApps має зрозумілий інтерфейс користувача на 5 мовах, для вибору потрібної мови необхідно в правому верхньому кутку вибрати відповідний прапорець.
У даному середовищі можна швидко створити інтерактивні завдання за зразками галереї LearningApps.
Важливо відзначити, що правильність виконання завдань перевіряється миттєво. 
 Сервіс LearningApps надає можливість отримання коду для того, щоб інтерактивні завдання були поміщені при бажанні на сторінки сайтів або блогів викладачів та учнів.
Сервіс LearningApps призначений для створення інтерактивних навчально-методичних посібників з різних предметів.

Немає коментарів:

Дописати коментар